Начало
Условия за ползване на сайта

Сайтът ezra-bg.com е собственост и се стопанисва от фирма Трансбайт ООД - гр. Септември, ул. Хан Аспарух 24, Булстат 112648529 с лице за контакти инж. Васил Методиев. По всички въпроси, свързани с функционирането на сайта ezra-bg.com можете да се свържете с "Трансбайт" ООД на посочените телефони за контакт или на електронен адрес contacts (at) ezra-bg (dot) com

Авторските права на всички материали, публикувани на сайта ezra-bg.com, освен тези с упоменат друг информационен източник, са на „Трансбайт” ООД. Всяка информация, публикувана на сайта ezra-bg.com, е предназначена единствено и само за персонално и некомерсиално използване. Публикуваните на сайта ezra-bg.com материали не могат без предварително писмено разрешение от „Трансбайт” ООД да се публикуват, копират и разпространяват, а така също и да се използват като основа за създаването на нови материали. Нарушаването на настоящите правила водят до гражданско - правна и административна отговорност в съответствие със законодателството на република България.

„Трансбайт” ООД не носи отговорности:

  • за достоверност на рекламни материали, поместени на сайта ezra-bg.com;
  • за всякакви загуби или последствия, произлезли от използването или от невъзможното използване на информация от сайта ezra-bg.com;
  • за загуби и последствия във вид на пропуснати ползи;
  • за всякакви неточности, грешки или пропуски, касаещи материали, предоставени на сайта ezra-bg.com;
  • за срив на информационната система;

Всяка информация, публикувана в ezra-bg.com, е от надежден източник, но „Трансбайт” ООД не гарантира за нейната изчерпателност и достоверност.

„Трансбайт” ООД си запазва правото във всеки един момент без предварително уведомление да променя условията за ползване на информацията, поместена на сайта ezra-bg.com.

„Трансбайт” ООД има пълното право да поиска заплащане за използваните материали или на части от материали от сайта ezra-bg.com.

 

Фото

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

За контакт

Добрин Павлов
видеооператор
тел. (0888) 987-350
Canon XL 1-S

Наско Павлов
фотограф
тел. (0887) 748-167
Canon EOS 40D

1444 София
Бистрица, ул. Шипка №13
contacts@ezra-bg.com